Загадкова смерть: В Одеській області на базі відпочинку знайшли загиблих чоловіка і жінку

Ілюстрація: telegraf.com.ua

У вівторок, 6 лютого, о 11:49 в службу порятунку "101" надійшло повідомлення від чергового Ізмаїльського відділу поліції про те, що в селі Матроска на базі відпочинку "Репіда" в річці Репіда виявлені потопельників, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою шанцевого інструменту, на відстані 2 метрів від берега, вилучено тіла двох загиблих - чоловіка і жінки. Загиблих передано працівникам поліції. Як повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, до дільничного інспектора звернувся місцевий житель, який виявив тіла в річці біля села Матроска.

Встановлено, що загиблі - 29-річна жінка і 39-річний чоловік, які спільно проживали в Матроска. Родичка потерпілої розповіла поліцейським, що востаннє бачила загиблу близько тижня тому. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тіла направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Співробітники поліції також з'ясовують обставини події.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...