"Загнивающий" Запад и "вставшая с колен" Россия": Опубліковано вражаюче відео

Росіяни можуть дозволити собі лише черствий хліб, але вважають великі соцвиплати у Європі ознакою "бездуховності Заходу"

Бідність у Росії. Фото: Вести

У мережі з'явилося відео, на якому порівнюють життя у Європі та в Росії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на YouTube.

Нічого дивного, що в РФ все більше жебрацтва, а на Заході влада намагається влаштувати життя своїх громадян. Але дивно те, що при цьому росіяни вірять, що "духовність" важливіша за гроші, та продовжують терпіти жахливу бідність, не маючи грошей навіть на свіжий хліб, вже не кажучи про всі необхідні продукти.

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...