Загострення ситуації в Авдіївці треба використати для активізації санкцій проти РФ - нардеп

Микола Величкович також нагадав, що Україна вчора почала головувати у Радбезі ООН.

Микола Величкович. Фото:nfront.org.ua

Загострення на Донбасі Україна може використати для посилення санкцій Заходу проти Росії. Про це розповів народний депутат від "Народного фронту" Микола Величкович у програмі "Політклуб" Віталія Портникова в ефірі Еспресо.TV, зазначають Патріоти України.

За його словами, зараз видно, що ситуація навколо загострення в Авдіївці активізувала президента і весь політичний істеблішмент на зовнішньополітичному рівні. Крім того, Україна вчора почала головувати у Радбезі ООН.

"Саме зараз Авдіївка є доречним моментом для мобілізації всієї зовнішньої сили активізації санкцій проти Росії", - відзначив нардеп.

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...