Загострення в Донецьку: У місті прогриміло кілька потужних вибухів, люди стривожені

Донеччани відзначають, що після полудня терористи активізувалися і обстановка в місті стала дуже напруженою.

В Донецьку прогриміли вибухи. Ілюстрація:24tv.ua

Жителі захопленої "столиці ДНР" розповідають, що серія вибухів прогриміла в післяобідній час, відгомін чули у всіх районах міста і далеко за межами Донецька. Донеччани відзначають, що після полудня терористи активізувалися і обстановка в місті загострилася. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

"Пив чай на кухні, вікна щільно зачинені, але навіть через них відчув залпи. Так і не зрозумів, що це було. Але товариш, якому я зателефонував відразу після того, як почув звуки розривів, теж сказав, що чує бойові дії", - пише в соцмережі Олексій, житель Будьонівського району.

Місцеві в паблік підтверджують, що вибухи були чутні у всіх районах Донецька.

"Чув вибухи в районі Донецького аеропорту, так рвонуло, що мій старенький будинок в буквальному сенсі затремтів", - повідомляє мешканка Київського району Анастасія.

"Потужний вибух чула в районі жд / вокзалу", "У Макіївці теж чутні були" бахи "", - передають користувачі соцмереж.

Городяни відзначають, що після 12:00 дня в Донецьку сильно загострилася обстановка, залпи затихають на кілька хвилин, після поновлюються з новою силою.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...