Загинули на Донбасі: В мережі опублікували імена українських героїв

Всього за суботу на Донбасі, згідно повідомлення штабу АТО, загинули шестеро українців.

Донбас. Фото: volynnews.com

У мережі опублікували імена і фотографії двох українських бійців, які загинули 23 липня на Донбасі, повідомляють Патріоти України з посиланням на користувача "Ukr_Che" у Twitter.

Повідомляється, що один із загиблих - боєць Сергій Шадскіх з позивним "Бульдог" з 11-го батальйону "Київська Русь". Другий - Роман Матвієць.

Крім того, стало відомо, що загиблий Сергій Шадскіх, молодший сержант, командир протитанкового взводу роті танкової підтримки, 1965 року народження, був уродженцем міста Фастів.

Нагадаємо, що згідно повідомлення штабу АТО, впродовж минулої доби у зоні військових дій на Донбасі загинули шість українських солдатів, 13 отримали поранення і 8 - контузію.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.