Загинув від ворожої кулі: Україна втратила 20-річного морпіха-кулеметника (фото)

Тарас Прончук виконував бойове завдання поблизу селища Саханка.

Тарас Прончук. Фото: соцмережі.

Під час виконання бойового завдання у селі Саханка Донецької області загинув боєць з Рівненщини Тарас Прончук. Про це повідомляє прес-служба Рівненської Облдержадміністрації, передають Патріоти України.

Старший матрос служив на посаді кулеметника батальйону морської піхоти. Тарас Прончук народився 6 серпня 1997 року в селі Хотин Рівненського району. Отримав середньо-спеціальну освіту. До лав ЗСУ був покликаний у листопаді 2015 року. У нього залишилася мати і троє братів.

Військово-Морські Сили Збройних сил України висловили свої співчуття рідним і близьким старшого матроса. "Сьогодні, 16 лютого 2017 року, в зоні проведення антитерористичної операції у Донецькій і Луганській областях при виконанні бойових завдань щодо захисту незалежності й територіальної цілісності України від ворожої кулі загинув наш бойовий побратим - старший матрос Прончук Тарас Вікторович", - йдеться у повідомленні ВМС ЗСУ в Facebook.

У ВМС зазначили, що його смерть назавжди залишиться непоправною втратою. Командування і весь особовий склад Військово-Морських Сил Збройних Сил України висловлюють співчуття рідним і близьким загиблого.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...