Закарбувати у вічності: Кияни пропонують перейменувати одну з вулиць Києва на честь Павла Шеремета

Зберегти пам'ять про журналіста важливо не лише медійникам, що сповідують його принципи, а і звичайним жителям столиці.

Павло Шеремет. Фото google.com

Кияни запропонували перейменувати столичну вулицю Суворова на вулицю Павла Шеремета (убитого в Києві журналіста). Відповідну петицію зареєстрували на сайті Київради, передають Патріоти України.

Саме на вулиці Суворова в центрі столиці розташована редакція онлайн-видання "Українська правда", в якому Шеремет пропрацював останні кілька років. На цій вулиці також розташована редакція "Громадського ТБ", "Слідство Інфо", громадської організації "Центр UA" і "Центру протидії корупції".

"Саме за цією адресою Павла Шеремета можна було побачити майже кожен день. Саме тут перебуває максимальна кількість медійників та громадських активістів, для яких буде великою честю працювати на вулиці імені Павла Шеремета, сповідуючи його принципи і цінності робити все можливе для захисту і розвитку свободи слова в Україні", - зазначається в повідомленні.

Станом на 12:25 петиція зібрала 147 підписів.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...