Захопив водія заручником і погрожував влаштувати вибух: Біля Чернігова пасажир автобуса влаштував НП (фото)

На даний момент чоловік затриманий. Фахівці встановлюють ступінь його адекватності і осудності.

Фото:прес-служба ГУ НП у Чернігівській області

На виїзді з міста Чернігів пасажир автобуса "Новгород-Сіверський - Чернігів - Київ" заявив, що у нього є вибухівка і він має намір підірвати транспортний засіб. Про це 3 травня повідомляє відділ комунікації поліції Чернігівської області, інформують Патріоти України.

Чоловік з рюкзаком сів у автобус. При виїзді з Чернігова він піднявся зі свого сидіння і почав голосно кричати про наявність у нього бомби. Він змусив зупинити автобус, вийти пасажирів і залишив з собою тільки водія.

Пасажири вибігли з салону і подзвонили в поліцію. Патрульні оточили автобус і через час знешкодили зловмисника і витягли його з автобуса. При цьому в рюкзаку у нього вибухівку правоохоронці не виявили.

На даний момент чоловік затриманий. Фахівці встановлюють ступінь його адекватності і осудності. Йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...