Захищаючи доньку, мешканка Херсону вбила батька своєї дитини

Покійний чоловік раніше вже був засуджений за нанесення тілесних ушкоджень старшій донці.

Жінці загрожує 15 років позбавлення волі. Фото: pohnews.orgУ Дніпровському районі Херсона жінка ножем вбила свого 49-річного чоловіка, намагаючись захистити доньку від побоїв. Про це розповіли у прес-службі Національної поліції у Херсонській області, повідомляють Патріоти України.

На місце події виїхали слідчі і "швидка". Потерпілий помер від крововтрати ще до приїзду лікарів.

"У квартирі були дружина та донька загиблого. У розмові жінка пояснила, що чоловік ображав доньку, спробував її побити. Мати вступилася за дівчину. Через це між подружжям виник конфлікт. Під час сварки жінка вдарила чоловіка ножем у шию. Він помер ще до приїзду медиків", - розказали у поліції.

Також з'ясувалося, що голова родини раніше судимий за нанесення легких тілесних ушкоджень старшій доньці. Поліція порушила кримінальну справу за умисне вбивство. Жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

"Це вже дно чи ще чекати, що звідти постукають?": "Квартал 95" висміяв рівненського воєнкома, але українці обурились (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 20:29

Гумористи студії «Квартал 95» втрапили у черговий скандал – цього разу вони розбурхали мережу жартами про військових. Користувачі обурилися висміюванням військовослужбовців під час війни та назвали номер «святом несмаку й сексизму», передають Патріоти ...

Захищав Україну та кожного з нас: На війні загинув стрілець-санітар із Харківської області

понеділок, 6 травень 2024, 20:14

Під час захисту України на Донецькому напрямку загинув воїн 54-ї бригади. Це сталося 10 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Верхньокам’янське Бахмутського району Донецької області. Олег Куров був стрільцем-санітаром механізованого відділення мех...