Захистили носорогів: В африканському заповіднику леви загризли браконьєрів

Поблизу людських останків місцеві рейнджери знайшли потужну рушницю та сокиру.

Леви "подбали" про браконьєрів. Фото: соцмережі.

Тіла щонайменше двох браконьєрів-мисливців на носорогів знайшли у заповіднику Сібуя у Південній Африканській Республіці. Двох зловмисників розірвали на шматки леви, передають Патріоти України.

Зазначається, що місцеві рейнджери виявили залишки двох, а можливо й трьох, людей поблизу загорожі з левами. Поблизу людських останків вони знайшли також потужну рушницю та сокиру.

За словами власника заповідника, зброя, знайдена біля тіл, свідчить, що загиблі – браконьєри, що полюють за цінними рогами носорогів.

До слова, за останні роки в Африці спостерігається значне зростання браконьєрства. Зловмисники ризикують власним життям, аби задовольнити зростаючий попит на ріг носорога, який існує в деяких частинах Азії.

Власник заповідника Сібуя Нік Фокс заявив, що ймовірні браконьєри зайшли на територію заповідника ввечері в неділю 1 липня або ж рано вранці в понеділок 2 липня. "Вони натрапили на корпус із левами. А це великий корпус, тож вони не мали надто багато часу. Ми не впевнені, скільки їх було – від них залишилося не надто багато", - заявив Фокс.

Джерело: ВВС

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...