Просто нелюди: На Київщині браконьєри жорстоко випатрали косуль (фото 12+)

Тельбухи вбитих тварин браконьєри холоднокровно викинули біля заправки, відразу на виході з лісу.

Європейські косулі. Фото: соцмережі.

Неподалік від Лютезького заповідника, що у Вишгородському районі Київської області, браконьєри жорстоко випатрали вбитих косуль. Про це повідомили місцеві жителі, надіславши до редакції відповідні фото, передають Патріоти України.

Жителі зазначили, що тельбухи вбитих тварин браконьєри холоднокровно викинули біля заправки, відразу на виході з лісу. Нагадаємо, в Україні від 3 лютого 2017 року було заборонено полювати на лосів терміном на 25 років. Наказ також передбачав розробку програми відтворення популяції лося європейського.

Втім у листопаді 2018 року Окружний адміністративний суд міста Києва задовольнив позов до Міністерства екології та Міністерства аграрної політики та продовольства й скасував заборону на полювання на лося.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...