Просто нелюди: На Київщині браконьєри жорстоко випатрали косуль (фото 12+)

Тельбухи вбитих тварин браконьєри холоднокровно викинули біля заправки, відразу на виході з лісу.

Європейські косулі. Фото: соцмережі.

Неподалік від Лютезького заповідника, що у Вишгородському районі Київської області, браконьєри жорстоко випатрали вбитих косуль. Про це повідомили місцеві жителі, надіславши до редакції відповідні фото, передають Патріоти України.

Жителі зазначили, що тельбухи вбитих тварин браконьєри холоднокровно викинули біля заправки, відразу на виході з лісу. Нагадаємо, в Україні від 3 лютого 2017 року було заборонено полювати на лосів терміном на 25 років. Наказ також передбачав розробку програми відтворення популяції лося європейського.

Втім у листопаді 2018 року Окружний адміністративний суд міста Києва задовольнив позов до Міністерства екології та Міністерства аграрної політики та продовольства й скасував заборону на полювання на лося.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...