"Никто, кроме нас": На базі поліції під Києвом знайшли пам'ятник тим, хто стріляв у майданівців (фото)

Цілком ймовірно, що сумнівна пам'ятка залишилася на базі ще із часів Януковича.

Беркутівці на Майдані. Фото: Дзеркало тижня.

На базі Київського обласного полку поліції особливого призначення розташований 4-метровий пам'ятник "Беркутe". Про це повідомляє видання Insider, передають Патріоти України.

Сам пам'ятник являє собою кам'яну скелю, на якій з розпростертими крилами сидить хижий птах. На табличці видно напис російською мовою "Беркут. Ніхто, крім нас". Напис супроводжує зображення - кулак і автомат.

У виданні також зазначають, що фото були зроблені на базі поліції вже в 2019 році. На знімку також видно інформаційну дошку біля пам'ятника.

"Мандрівка" стала фатальною: Із Тиси витягнули тіла двох чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 11:28

Тіла двох чоловіків у річці Тиса виявили учора ввечері під час патрулювання прикордонники відділу "Тячів" Мукачівського загону, передають Патріоти України. Деталі: До місця події викликали рятувальників ДСНС та співробітників поліції. Через високі поро...

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...