Залізна леді Америки: Секрети стилю Хілларі Клінтон (фото)

​Кандидат на пост президента США любить брючні костюми, синій колір і небайдужа до прикрас, які носить з тільки їй властивим смаком.

Хілларі Клінтон. Фото: ВВС.

69-річна Хілларі Клінтон балотується в президенти США, а колись була у всіх на виду, носивши титул Першої леді. У що вважає за краще одягатися сильна жінка-політик? Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Хілларі ніколи не побачиш в спідницях і сукнях, навіть коли їй необхідно виглядати урочисто, вона одягає подовжений жакет, улюблені брюки прямого крою і кольє.

Костюми в синій гамі - її улюблена фішка. Навіть лялька, створена за образом і подобою місіс Клінтон була одягнена в блакитний брючний комплект, як на цьому фото.

Зазвичай, костюм цієї жінки-політика складається з брюк і туніки, коли ж Хілларі одягає жакет, то створює вертикальні лінії за допомогою контрастної блузи, щоб візуально виглядати стрункіше.

Претендент на посаду президента США небайдужа до намист, кольє і браслетів, які завжди підбирає в тон до решти одягу.

Хілларі Клінтон ніколи не носить взуття на високих підборах, віддаючи перевагу зручним балеткам і взуттю на невисокій шпильці - зручно і елегантно.

Коли їй потрібно виглядати особливо урочисто, вона із задоволенням носить жіночий смокінг і скромні коштовності.

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...