"Залізний трон" із передової АТО продали на аукціоні (фото)

Придбав його за 150 тисяч грн запорізький бізнесмен, ім'я якого не розголошується.

Фото:http://www.ukrinform.ua/

Копію залізного трону з популярного серіалу "Гра престолів", створену в зоні АТО із осколків розірваних снарядів і броні, продали на аукціоні за 150 тисяч грн. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

За словами запорізького активіста Тараса Білки після того, як залізний трон був виставлений на аукціон, його організаторам надійшло більше 30 пропозицій, а придбав його за 150 тисяч грн запорізький бізнесмен. Розголошувати своє ім'я, за словами організаторів аукціону, бізнесмен не побажав.

За словами Білки, кошти підприємець має перерахувати не організаторам аукціону, а направити безпосередньо на придбання тепловізора і машини для бійців, що знаходяться на передовій.

"Сьогодні, ми вважаємо, для волонтерів і активістів не дуже добре працювати з готівкою. Тому ми домовилися з переможцем аукціону про те, що він не нам перерахує гроші, а забезпечить придбання на еквівалентну суму тепловізора і машини", - пояснив активіст.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...