Залишила коляску і пішла геть: У Херсоні жінка покинула немовля у кафе (фото)

Фото: ФБ

У Херсоні жінка залишила в одному з кафе на вулиці Шенгелія свою однорічну дитину. Патрульні доставили хлопчика до лікарні, повідомляють Патріоти України.

До правоохоронців звернувся чоловік, який повідомив, що в одному з кафе у колясці знаходиться дитина близько 10-11 місяців без батьків.

"Один із чоловіків, які працюють в даному закладі, пояснив, що немовля залишила його знайома близько трьох годин тому. Вона попросила його приглянути за сином і пообіцяла повернутися через 40 хвилин", - йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції Херсона у Facebook.

Чоловік додав, що знає тільки ім’я матері і описав її. Правоохоронці встановили особу жінки. Як з’ясувалося, вона вже неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності і вже позбавлена батьківських прав на двох старших дітей.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...