Залишилася вагітна дружина: На розтяжці у зоні АТО підірвався український розвідник

​Олександру Рибальченку 11 січня виповнилося 24 роки.

Олександр Рибальченко. Фото:Fаcebook

На Донбасі на передовій загинув боєць Олександр Рибальченко з позивним "Пломба". Про це йдеться в ТСН, зазначають Патріоти України.

Хлопцеві було всього 23 роки, він підірвався на розтяжці під час виконання завдання. Олександр був розвідником, сам з Луганщини, воювати пішов добровольцем. У військового залишилася вагітна дружина.

"Щойно повідомили що в районі ОТУ "Маріуполь" загинув наш земляк і бойовий побратим , людина з надзвичайним почуттям справедливості, доброволець батальйону "Луганськ-1"(2014) ,військовослужбовець 93-ї ОМБр - Рибальченко Олександр поз."Пломба" ,11 січня йому виповнилося 24 роки.

Родом Сашко був з села Коржове ,Сватівського повіту що на Луганщині. 3 лютого в селі Коржове відбудеться поховання Олександра.

Вічна пам'ять і слава герою України та вірному сину свого нескореного народу." - написали у Fаcebook.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...