Залишилися дружина і троє синів: Воїн 79-ї ОДШБр загинув у зоні ООС від кулі російського снайпера (фото)

Старшому сержанту Віктору Куроп'ятнику було 45 років.

Віктор Куроп'ятник. Фото: соцмережі.

Військовослужбовець 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Віктор Куроп'ятник загинув у зоні ООС 13 грудня від кулі снайпера найманців РФ, повідомляють Патріоти України.

Вчора, 13 грудня, у зоні проведення Операції Об'єднаних Сил від кулі снайпера найманців РФ загинув Віктор Миколайович Куроп'ятник, 1973 року народження, уродженець села Аджамка Кіровоградської області, мешканець Кропивницького, військовослужбовець 79-ї окремої десантно-штурмової бригади. Про це з посиланням на заступника військового комісара обласного військового комісаріату Олега Молчанова повідомляє місцеве видання "Dozor". Про дату та час прощання буде повідомлено додатково.

"Куля ворожого снайпера потрапила в Віктора Куроп'ятника. Старшому сержанту 79-ї окремої десантно-штурмової бригади було 45 років. Вдома на нього чекали дружина і троє синів", - йдеться в повідомленні.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...