Замах на активіста в Одесі: Один з фігурантів справи раніше підозрювався у вбивстві грузинського авторитета

За даними журналістів, підозрюваний симулює параліч.

Торніке Нагладзе. Фото:The Insider

Торніке Нагладзе, підозрюваний у замаху на одеського активіста Олега Михайлика, раніше був підозрюваним у навмисному вбивстві. Про це повідомляє місцеве видання Odessa.online із посиланням на свої джерела, передають Патріоти України.

Так, у 2007 році в районі меморіалу 411-ї батареї був виявлений труп грузинського кримінального авторитета. У ході слідства "вийшли" на підозрюваного у вбивстві, але тоді йому вдалося втекти з України. Пізніше справа про вбивство дивним чином зникла і наш фігурант зміг повернутися в Одесу.

Усіх підозрюваних у замаху на Олега Михайлика затримали 24 вересня. Пізніше Нагладзе відпустили і той звернувся в міську клінічну лікарню №1. Його друзі стверджували, що він із 2014 року паралізований, а зброю йому підкинули.

Однак, за даними наших джерел, підозрюваний є "смотрящим" за селищем Котовського, а повний параліч він симулює. Лікарі, які оглядали підозрюваного, дійшли висновку, що він не паралізований і не потребує госпіталізації. Також Нагладзе впізнали як учасника збройного конфлікту, який стався наприкінці червня на Балківській.

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...

Рада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію

середа, 8 травень 2024, 15:44

Верховна Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні. Цей правовий режим діятиме щонайменше ще 90 днів, а саме до 11 серпня 2024 року. Про це повідомляють у Telegram-каналі нардепа Олексія Гончаренка та у Tel...