Замахнулась на скрепи: У Москві вночі напали на будинок відомої журналістки, постраждали сусіди

На Юлію Латиніну вже скоювали напад рік тому.

Юлія Латиніна. Фото:detector.media

У Москві в ніч на 19 липня напали на будинок, де живе відома російська журналістка Юлія Латиніна. Про це вона повідомила радіо Эхо Москвы, передають Патріоти України.

За словами Латиніної, невідомі розпорошили на будинок газ невідомого походження. У результаті постраждали вісім людей, серед них – четверо літніх людей та двоє дітей.

Це не перший напад на журналістку. У серпні минулого року невідомі облили Латиніну фекаліями. Нападників було двоє і вони були добре підготовлені. Їх досі не знайшли.

Юлія Латиніна – відомий російський журналіст, політичний оглядач і економічний аналітик. Наразі вона співпрацює з "Новою газетою" і радіостанцією "Ехо Москви".

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...