Занадто сліпа Феміда: Односельців обурив м'який вирок екс-міліціонеру за зухвале вбивство

Підсудного визнали винним у вбивстві з необережності і присудили майже мінімальний строк.
Арслан Шейхов. Фото: Думская.

В Одеській області суд засудив до чотирьох років позбавлення волі колишнього міліціонера Володимира Злого за вбивство матроса ВМС України Арслана Шейхова, повідомляють Патріоти України.

За інформацією журналістів, підсудний визнаний винним за ч.1 ст. 119 кримінального кодексу (вбивство з необережності). Максимальне покарання за такий злочин може становити п'ять років тюремного ув'язнення, а мінімальне - три роки. Обидві сторони судового процесу планують оскаржити винесений вирок.
Нагадаємо, що матроса Арслана Шейхова знайшли мертвим зі слідами насильницької смерті в серпні 2017 року. Після цього в селищі проходили протести в зв'язку з побоюванням жителів, що справу про вбивство матроса намагаються «зам'яти», оскільки судмедексперт заявив, що смерть наступила в результаті захлинання блювотою, хоча вже при огляді тіла поліцейськими на тілі були виявлені численні сліди сильного побиття: переломи черепа і носа, садна на тілі та на голові.
Джерело: Думская

Нова небезпека! На Одещині каракурт відправив до реанімації чоловіка - сироватки в лікарні не виявилося

субота, 27 липень 2024, 9:59

На Одещині зафіксували перший укус павука-каракурта. Постраждав чоловік, його відправили до Болградської лікарні. Про це повідомляє місцеве видання "Махала", передають Патріоти України. Зазначається, що по допомогу до медиків звернувся чоловік. Він роз...

Зазнало аварії в 1852 році: У Балтійському морі знайшли затонуле судно XIX століття з дорогим шампанським

субота, 27 липень 2024, 8:30

Польські водолази виявили у Балтійському морі затонулий вітрильник XIX століття, на борту якого було понад 100 запечатаних пляшок шампанського, вина, коштовної мінеральної води та порцеляни. Про це пишуть BBC та Washington Post, передають Патріоти Укра...