"Зануритися у світ, повний любові і надії": Фільм української режисерки про дівчину з ДЦП отримав нагороду в США (відео)

Минулого року цей фільм також отримував нагороду журі Голлівудського кінофестивалю.

Автор фільму Наталія Бабенко. Фото: ЖЖ

Фільм «Народження митця» української режисерки Наталії Бабенко отримав нагороду на американському фестивалі New Hope. Фільм отримав нагороду журі фестивалю в номінації «Найкращий короткометражний документальний фільм», повідомлено на сайті фестивалю, передають Патріоти України.

Минулого року цей фільм також отримував нагороду журі Голлівудського кінофестивалю у США.

«Народження митця» – це історія 17-річної Дарії Безкостої, яка з дитинства хворіє на ДЦП. 7 років тому дівчина почала малювати. Фільм – про її щоденне життя, про проблеми, з якими доводиться стикатися, про мистецтво.

«День Даші – повний болю і фізичної боротьби, але їй вдається зосередитися на творчості, повністю зануритися у світ, повний любові і надії, попри складні умови життя», – мовиться в описі до фільму на сайті режисера.

Наталія Бабенко народилася в Києві. У 2012 році переїхала у США для навчання у Школі мистецтв Tisch (Університет Нью-Йорка).

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...