Запрошував на побачення вночі у віддалений район: Рецидивіст грабував дівчат під час побачень

На вудочку грабіжника, який знайомився з дівчатами через інтернет, попалися дві молоді особи.

Рецидивіст грабував дівчат під час побачень.  Фото: gorodnews.ru.

У Києві чоловік призначав побачення дівчатам, а потім, погрожуючи зброєю, грабував їх. Першими в руки грабіжнику потрапили дві дівчини 22 і 29 років. З чоловіком вони познайомилися по інтернету, домовилися про зустріч, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Новий знайомий сказав дівчатам приїжджати вночі на вулицю Новаторів, яка знаходиться в районі Старої Дарниці. По приїзду їх дійсно зустрічав чоловік. Він зайшов з ними в ліфт і компанія поїхала вгору. Але на одному з поверхів в ліфт зайшла ще одна дівчина в капюшоні і окулярах, яка виявилася співучасницею злочинця. Разом вони дістали зброю і пограбували двох дівчат - забрали сумки, мобільні телефони та гроші. Через кілька днів аналогічний випадок стався в Шевченківському районі. Там чоловік пограбував двох дівчат", - повідомляє видання.

Особу злочинця встановили і через 3 тижні затримали. Ним виявився житель Дніпропетровської області. Раніше він вже був судимий, у тому числі за вбивство.

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...