Заради 2 тис. гривен: З'явилися подробиці резонансного пограбування в Києві за участю сина нардепа (відео)

Зловмисників затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Богдан Попов. Фото: ЗМІ

У поліції розповіли подробиці спроби пограбування в Києві, учасником якої став 14-річний син народного депутата від Радикальної партії Ігоря Попова Богдан, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Києві.

Зазначається, що повідомлення про напад двох невідомих у балаклавах на продуктовий магазин надійшло до чергової частини Оболонського управління поліції увечері 26 листопада.

"За вказаною адресою терміново прибули правоохоронці. На місці події поліціянти виявили двох чоловіків і двох жінок-продавців, які тримали одного з нападників. Його товаришеві, який забрав готівку, вдалося сховатися", - сказано в повідомленні.

За інформацією поліціянтів, зловмисники забрали з каси 2500 гривень.

Зазначається, що отримавши орієнтування, поліціянти негайно почали пошуки втікача. Вже через двадцять хвилин його затримали поруч з автостанцією "Полісся".

"Поліціянти з'ясували, що затримані раніше проблем із законом не мали. За цим фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України", - пояснили в ГУ Нацполіції.


Нагадаємо, раніше у Києві зухвало пограбували валютчика.

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...

"Це був наклеп": Тернопільська бібліотека після скандалу з переселенцем попросила в омбудсмена "захисту від хейту"

середа, 24 квітень 2024, 13:53

Колектив Тернопільської обласної бібліотеки для дітей зробив офіційну заяву і звернувся до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця. Відповідну заяву оприлюднили на сторінці бібліотеки, передають Патріоти України. "Колектив Те...