Заради екстриму: Закохані лягли під швидкісний потяг на Київщині, хлопець загинув

Хлопець поплатився життям заради сумнівного задоволення, дівчині екстриму вистачить на все життя.

На Київщині хлопець загинув від вантажного поїзда. Фото: youtube.com.

У селі Трипілля на Київщині 22-річний місцевий житель та його 19-річна дівчина заради отримання екстремальних відчуттів лягли на залізничні колії, хлопець загинув. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Сьогодні, 27 березня, в Обухівській відділ поліції надійшло повідомлення, що в селі Трипілля, поблизу залізничної станції "Щербанівка", вантажний потяг збив 22-річного місцевого жителя.

За попередньою інформацією, хлопець разом зі своєю 19-річною дівчиною ліг на залізничні колії заради отримання екстремальних відчуттів. Дівчина залишилася жива і неушкоджена, а хлопець від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події.

Зараз тіло загиблого направлено на проведення експертизи. Поліцейські з'ясовують всі обставини даної події.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...