Заради котеджного містечка: У Криму окупанти знищують унікальний ялівцевий парк

Забудову планують вести впритул до будинку відомого російського військового історика Мілютіна.

Ілюстрація: styler.rbc.ua

Окупанты кримського півострова продовжують знищувати його унікальні природні ресурси. Так, в курортному Сімеїзі розпочата забудова на території унікального Милютинского ялівцевого парку. Про це Крим.Реалії повідомила заступник керівника робочої групи з організації громадського контролю за збереженням та використанням культурної спадщини Криму Громадської палати Росії Ольга Вечір, передають Патріоти України.

За її словами, на місці парку хочуть побудувати котеджі, вже привезли вагончик. "І це відбувається в найкрасивішій частині парку – впритул до будинку відомого російського військового історика Мілютіна, в честь якого й названо парк. Зараз оповіщаємо всіх – організаторів ТОСа в Сімеїзі, депутата від Сімеїзу в Ялтинській міськраді, громадських діячів", – заявила активіст.

Задавши відповідні питання представникам так званої влади, захисники природи почули шокуючу заяву про те, що вони "не бачать підстав для створення будинку-музею Мілютіна в селищі Сімеїз". "Це вже ганьба не тільки кримському керівництву, але й російському. Крим став тим лакмусовим папірцем, який проявив всю гнилість російської влади. Як не сумно це констатувати", – прокоментувала ситуацію Ольга Вечір.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...