Заради таких моментів варто жити: Малюк з поганим зором вперше побачив своїх батьків (відео)

Дитина, якій повернули зір, роздивилася своїх батьків.

Дитина вперше побачила своїх батьків. Скріншот.

У мережі опублікували реакцію дитини, яка вперше чітко побачила своїх батьків. На сторінці changeua в соцмережі Facebook поділилися відео з реакцією дитини, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В американському ресторані швидкого харчування Flippdaddy`s на малюка наділи окуляри. Дитина спочатку була здивована, а потім на її обличчі з'явилася усмішка.

"Таке сонечко", "Какая прелесть", "Боже, допоможи маленькому сонечку, щоб він бачив світ, небо і своїх батьків" - пишуть в коментарях користувачі.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...