"Застрели младенца": Мережу вразив "скрепний атракціон" у Тюмені

Багато хто із містян заявив, що "нічого такого" в мішенях тиру немає, до того ж існує він вже кілька років.

Атракціон у Тюмені. Фото: соцмережі.

Одна з відвідувачок парку культури і відпочинку помітила дуже "цікавий" атракціон. У ньому пропонується стріляти по мішені у вигляді ляльки, яка нагадує немовля. Юлія Зубарєва виклала фото об'єкта в соцмережах, передають Патріоти України.

Забава називається "Водний тир". Відвідувачами тиру можуть стати всі бажаючі віком від п'яти років. Учасники, пересуваючись в кабінах-автомобілях, повинні відстрілювати мішені у вигляді різних тварин.

Юлія Зубарєва зазначила, що, на її думку, вже досить жорстоко прищеплювати дітям бажання вбивати тварин. Але атракціон приготував "сюрприз" похлеще: бали в грі можна отримати за влучення в ляльку-немовля.

Жінка звернулася з питанням, хто ж міг дати дозвіл на установку такого атракціону. Однак не всі користувачі підтримали обурення Юлії. Багато хто заявив, що "нічого такого" в мішенях тиру немає, до того ж існує він вже кілька років. Хоча частина коментаторів все ж встала на сторону автора допису. Люди зазначають, що такі ігри можуть вплинути на психіку. Адміністрація парку культури і відпочинку ситуацію поки ніяк не коментує.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...