"Засвітився" разом із Гремом Філліпсом: Снайпер із Сербії отримав "акредитацію" журналіста в Донецьку (фото)

Деян Берич в компанії пропагандиста Кремля з Великобританії спостерігали за встановленням новорічної ялинки.

Деян Берич вирішив "перекваліфікуватися". Фото: соцмережі.

Член угруповання «ДНР», сербський найманець Деян Берич «Декі» отримав «акредитацію» журналіста в непідконтрольних української влади Донецьку. Про це Берич повідомив на своїй сторінці в соцмережі "ВКонтакте", передають Патріоти України.

"Якось так. Вийшло випадково на сьогоднішнє число. Приїхав в "ДНР". Буду працювати як журналіст деякий час», - написав Берич.
Свою публікацію він доповнив фотографіями і відеороликом. Відео знято на площі Леніна в Донецьку, де Берич в компанії пропагандиста з Великобританії Грема Філліпса спостерігають за встановленням новорічної ялинки.
«Ось наш товариш Грем, його зустріли сьогодні. Деякий час будемо тут, в Донецьку. Отримаю акредитацію і буду працювати як журналіст тут. Ось Грем працює і я буду працювати», - повідомив про свої плани снайпер.
Деян Берич має досвід у письменницькій діяльності. Як повідомлялося раніше, у вересні цього року Захар Прилепин організував презентацію «твору» Берича про війну на Донбасі. Відомо, що «Декі» покинув Донецьк після вбивства Захарченко. Потім повідомив в соцмережі, що планує повернутися і взяти участь у виборах на пост «глави ДНР», заявивши, що також володіє великим досвідом і в політиці. Однак пізніше він сказав, що це був жарт.
За даними сайту «Миротворець», громадянин Сербії Деян Берич приєднався до НЗФ в 2014 році, був командиром розвідроти, диверсантом-снайпером. Потрапив в полон в батальйон «Айдар», пізніше був обміняний.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...