​Затаврували «демона русского мира»: У Лисичанську чоловіка, який хотів пофарбувати синьо-жовтий "Танк", самого позначили як треба (відео)

Патріоти з Луганщини, сьогодні відзначають другу річницю визволення Лисичанська від бойовиків. В зв’язку з цим вночі пофарбували меморіал "Танк" в синьо-жовті кольори. Однак, серед місцевих жителів знайшлися незадоволені.

Лисичанський "Танк", який місцеві патріоти вже перефарбовували в листопаді минулого року, знову став синьо-жовтим і обзавівся написом "На Путіна", зазначають Патріоти України.

Під час святкових заходів, які проводилися біля меморіалу з нагоди другої річниці визволення міста від російсько-терористичних загарбників, до нього підійшов чоловік з відром зеленої фарби, з наміром повернути пам'ятника первісний вигляд.

Військові забрали у чоловіка відро з фарбою і в виховних цілях намалювали йому на спині тризуб.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...