Затримання екс-начальника "Кобри" у Києві: Його підозрюють у п'яному водінні (фото, відео)

Сам водій Skoda вживання алкоголю категорично заперечує.

Поки невідомо, чи дійсно екс-начальник "кобри" їздив п'яним. Фото: dtp.kiev.ua

У Києві патрульні затримали одного з екс-начальників спецпідрозділу "Кобра", який підозрюється у водінні в нетверезому вигляді. Про це у групі dtp.kiev.ua повідомив журналіст Влад Антонов, передають Патріоти України.

Як стало відомо, в неділю вранці, 30 жовтня, водій автомобіля Skoda на Окружній дорозі в районі "Епіцентру" проїхав на червоний сигнал світлофора. За словами поліціянтів, водій був із ознаками алкогольного сп'яніння: каламутні очі та запах алкоголю, при цьому пройти алкотест на приладі "Драгер" чоловік відмовився.

"Під час перевірки з'ясувалося, що у водія не було реєстраційних документів на автомобіль. Водночас чоловік надав посвідчення підполковника поліції, командира батальйону супроводу", - розповів журналісту патрульний Олександр. Сам водій Skoda вживання алкоголю категорично заперечує.


"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...