Затримано десятки людей: У Харкові зірвали "сходку" кримінальних авторитетів (фото)

Харківські оперативники завадили зібранню кримінальних авторитетів. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив начальник ГУ НП України в Харківській області Олег Бех, повідомляють Патріоти України.

За його даними, до поліції надійшла інформація, що "лідери бандитських угруповань мали намір пом'янути "злодія в законі" Васю Хоржа, розподілити "общак" та спланувати майбутню злочинну діяльність на Харківщині".

"Їхні плани зірвали оперативники Управління стратегічних розслідувань обласного главку поліції. Затримано 20 осіб, які раніше неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності. Серед них також "злодій в законі" та місцевий авторитет "Валерсон", - сказано в повідомленні. Триває перевірка щодо їхньої причетності до скоєння злочинів на території Харкова та області.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...