"Завалився на крило та почав димитися": В аеропорту "Київ" аварійно приземлився літак

Деякі люди постраждали, зокрема отримавши садна на ліктях. Також у деяких пасажирів піднявся тиск та зафіксовано шоковий стан.

У Києві літак здійснив аварійну посадку. Фото: Українська правда.

В аеропорту "Київ" літак авіакомпанії Bravo, рейс 4406 Анталія-Київ при приземленні викотився за злітно-посадкову смугу. Про це повідомляє прес-служба аеропорту, передають Патріоти України.

На борту знаходилося 169 пасажирів, в результаті інциденту ніхто не постраждав, заявили в адміністрації аеропорту. Всі пасажири евакуйовані і знаходяться в терміналі в залі прильоту.

На місці працює аварійно-рятувальна бригада. Екіпаж і фахівці аеропорту очікують авіаційних експертів і представників авіакомпанії. Також прийнято рішення про закриття аеропорту «Київ» до 1:00 15 червня.

Як розповіла журналістам пасажирка авіарейсу 4406 Анталія-Київ Олександра, ситуація під час приземлення була більш складною, ніж стверджують в аеропорту. “Літак під час приземлення завалився на праве крило, почало димитися, повідривало деякі сидіння, ремні. В цей час вже йшов сильний дощ, але була дозволена посадка. Стюардеса казала пасажирам не рухатися, однак пасажири почали вибігати з літака, який вже приземлився. Потім довелося майже 30 хвилин чекати на автобус, який відвіз пасажирів до терміналу", - розповіла Олександра.

За її словами, багаж вже отримали лише 5 відсотків пасажирів. Воду пасажирам у терміналі дали через дві години після аварійного приземлення літака. За даними пасажирки, в аеропорту працюють машини швидкої допомоги. Деякі люди постраждали, зокрема отримавши садна на ліктях. Також у деяких пасажирів піднявся тиск та зафіксовано шоковий стан. Адміністрація аеропорту поки не пояснила пасажирам, коли вони зможуть отримати свої валізи.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...