Зберігала навіть мертвих тварин: У Дніпрі з квартири жінки вивезли 8 КамАЗів сміття (відео)

Медики припускають - у власниці квартири може бути тяжке психічне захворювання.

Ілюстрація: miloserdie.ru

У Дніпрі співробітникам комунальних служб довелося влаштувати справжню спецоперацію, щоб очистити одну з квартир від сміття, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Так, сусіди стали заручниками жінки, яка повністю завалила своє житло мотлохом.

Відзначається, що двірники спочатку благали господиню квартири відкрити двері, проте у відповідь почули лише лайку. Незабаром двері відкрили запасним ключем. Побачене здивувало навіть досвідчених комунальників - квартира була забита сміттям до самої стелі.

Серед куп сміття знаходили старі іграшки, розбиту меблі і навіть мертвих тварин. Сусіди кажуть, що весь цей мотлох власниця збирала п'ять років і складала по кімнатах. Ситуація загострилася, коли померла її мати - єдина родичка.

Люди самотужки намагалися допомогти жінці, але марно. Терпіння жителів будинку ввірвалося, тому що через сміття перестали працювати комунікації. Зважаючи на небезпеку для людей комунальники вдалися до радикальних методів прибирання квартири.

"На жаль, інших методів впоратися з цією проблемою не існує. Будь-яке коротке замикання - це проблема, неможливо до квартири дістатися. Проходи (у квартирі, - ред.) шириною 30 сантиметрів, якими вона намагалася пересуватися", - розповів заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко.

Всього з квартири вивезли вісім вантажівок сміття.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...