Збирався зробити їй пропозицію: Екс-наречений Ноздровської виступив зі зворушливим зізнанням (відео)

Коли стало відомо про трагедію, чоловік одним з перших був на місці, де знайшли тіло вбитої.

Колишній цивільний чоловік убитої правозахисниці Ірини Ноздровської Віталій Сєргєєв заявив, що збирався зробити їй пропозицію 27 січня - в день її народження. Про це він розповів ТСН, передають Патріоти України.

Коли стало відомо про трагедію, він один з перших був на місці, де знайшли тіло вбитої.

"Я бачив, що оглядали вже на березі, коли прибув до місця. За словами знаю, що вона була в сережках, була в одному ліфчику. АТОшники, які погодилися допомогти в пошуковій операції, відшукали з іншого боку траси, що веде на Димір, поясок від дублянки. а шкарпетки я сам знайшов, я їх впізнав. Вони були далеко, метрів за 400.

Траса йде на Димір, перпендикулярно під трасою проходить річка. З правого боку в метрах 200 знайшли Ірину, а в 200 метрах з іншого боку знайшли ці елементи одягу. Здається, що це все відбувалося біля річки. Чув, що здається ніж знайшли. Але чи стосується це цієї справи, я не знаю. І знайшли рожевий чохол з її телефону. А чи знайшли сам телефон, не знаю", - розповів Сєргєєв подробиці пошукової операції.

Спочатку поліція підозрювала у причетності до вбивства і самого Віталія, його допитували протягом дев'яти годин, але у чоловіка є тверде алібі - на момент вбивства Сєргєєв був удома. Про це свідчать записи з камер спостереження, які зафіксували час його входу і виходу з дому, також поліція оглянула планшет і роутер в будинку, де живе Віталій, і зафіксували користування ними в цей час. Те, що чоловік був удома, підтвердила і консьєрж.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...