​Здали по дурості з потрохами: терористи «ДНР» визнали, що їх підгодовує фонд Ахметова

Сумновідомий найманець з Ленінградської області похвастав у мережі підтримкою «правильних хохлів», котрі сплять і бачать повернення під «високу руку» Кремля.

На сторінці ВКонтакте, що належить терористові Руслану Псеушу опубліковано фото консервів, люб'язно наданих бойовику фондом українського олігарха Ріната Ахметова, повідомляють Патріоти України з посиланням на donbass.ua.

«Не изуродованный интеллектом» Песуш з потрохами здав свого благодійника, опублікувавши крупним планом фото, що підтверджує спонсорство Ахметова.

У коментарях терористи обговорюють гідні смакові якості продукту (хоча на вигляд, відверто, не дуже). "Паштет. Очень съедобный", - написав сам Псеуш.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...