Здати на металобрухт: У Кабміні натякнули на знесення Арки дружби народів у Києві

Ілюстрація: rbc.ua

Міністр закордонних справ Павло Клімкін нагадує, що доля монумента Арка дружби народів не вирішена, незважаючи на активну декомунізацію в Україні, повідомляють Патріоти України.

Так, в своєму Twitter він зазначив, що звернув на неї увагу покладаючи квіти до пам'ятників Шевченку та Грушевському в День Соборності.

"Мені спало на думку, що у нас залишаються і інші символи типу Арки дружби народів. Або ми в символах заплуталися, чи, може, так тому, що не залишилося піонерів, які б на металобрухт розібрали?" - написав Клімкін.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...