"Здохнеш, як твій чоловік": Вдова убитого ветерана АТО "Сармата" розповіла про отримані погрози (відео)

За словами жінки, погрози чули свідки і зафіксували відеокамери.

Вдова Віталія Олешка Тетяна. Фото:скрін відео

Вдова убитого ветерана АТО і громадського активіста в Бердянську Віталія Олешка ("Сармат") Тетяна розповіла, що їй постійно надходять погрози. Про це передає активіст Андрій Маджар на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

Тетяна розповіла, як йшла по ринку і побачила адвоката народного депутата Олександра Пономарьова Євгенія Озюменка.

Жінка запитала адвоката, чому він відводить очі і назвала його вбивцею. У відповідь на це Озюменко нібито кинув їй таку фразу: "здохнеш, як твій чоловік". За її словами, все це було сказано при свідках і зафіксовано на камерах спостереження. Тетяна Олешко скаржиться, що поліція не діє. Вони приймають заяву, але коли вдова "Сармата" намагається вийти на Запоріжжя і Київ, її переконують, що це одна база. Користувачі соцмережі бурхливо відреагували на цей інцидент і висловили свою підтримку вдові активіста.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...