"Здулися": Російське шоу зі стрільбами увінчалося торнадо, пробками і болотом (фото, відео)

Вінегрет з перцем. Дуже хотіли зробити чогось такого собі. Здається, вийшло... Як завжди.

Буйство стихії. Фото: kerch.com.ruУ анексованому Росією Криму змагання в точності стрільби з ракетних установок і авіаційних гармат під назвою "Авіадартс" закінчилося для жителів півострова цілим днем стояння на трасі Керч-Феодосія, повідомляють Патріоти України про інформацію російських ЗМІ.

Шоу потрапило під загрозу зриву через погодні умови. "Небо затягло низькими чорними хмарами, з яких приблизно о 11:30 хлинув дощ. Керчане запитують один одного, а чи не повернутися, поки не пізно?"

Люди, які на приватному транспорті їхали на полігон Чауда, постоявши дві-три години в пробці, вирішили повернутися додому. Деякі водії поїхали по полю, але там і загрузли.

Військові не повідомили людей, запрошених головнокомандувачем ВКС РФ Віктором Бондарєвим через ЗМІ на "Авіадартс", про те, що на полігоні більше немає місць і приватний транспорт туди не пускатимуть. Коли дощ вщух, всі, хто мав терпіння і не поїхав, побачив "шоу" на тлі торнадо:

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...