Зекономила на Гепі? Дружина Кернеса похизувалася перед шанувальниками дорожезними кросівками

Вартість взуття Оксани Гайсинської дорівнює 10 мінімальним зарплатам українця.

Кернес з дружиною. Фото:obozrevatel.com

Дружина Геннадія Кернеса похизувалась дорогими кросівками. Про це пише Преса України, інформують Патріоти України.

Оксана Гайсинська, в черговий раз продемонструвала свої дорогі речі, поділившись світлиною з кросівками бренду "Fendi". Вона опублікувала її на своїй сторінці в Instagram.

Модель спортивного взуття Гайсинська вказала в коментарях, відповідаючи на питання зацікавлених підписників. Так, вартість її брендового взуття в Україні сягнула більше 15 тисяч гривень з урахуванням знижки. Повна ціна кросівок становить майже 19 тисяч гривень.

Варто зазначити, що для середньостатистичного українця для придбання таких кросівок знадобилось би 10 мінімальних зарплат. Як відомо, з травня цього року мінімальна зарплата становить 1450 грн.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...