"Зелененький он был": У Великобританії на світ з'явилося цуценя ретривера незвичайного окрасу (фото)

Зелене забарвлення малюка викликане підвищеним вмістом білівердину в плаценті собаки і змиється через кілька тижнів.

У Великобританії народилося цуценя з зеленою шерстю. Фото: Твіттер.

У Великобританії народилося цуценя лабрадора-ретривера з незвичайною генетичною особливістю, через що його шерсть стала зеленого кольору. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами господарів незвичайної тварини, цуценя з'явився на світ дуже темним. Спочатку власники подумали, що воно чорного кольору, проте потім помітили зелене забарвлення.

"Ми сміялися і говорили "ну, ні, зелених собак не буває ", - розповіла власниця собак Елан Купер.

Інші цуценята з цього приплоду мають палеве забарвлення. У їхньої матері на кличку Міллі, коричнева шерсть.

Вчені відзначають, що незвичайне забарвлення викликане підвищеним вмістом білівердину в плаценті собаки. Ця речовина є проміжним продуктом розпаду гемоглобіну. На здоров'я цуценяти це ніяк не впливає, зелене забарвлення змиється через кілька тижнів.

Цуценя назвали Фіфі на честь персонажа з мульфільму "Шрек", принцеси Фіони. Власники тварин планують продати їх, коли малятка підростуть.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...