Землетрус в Італії: Рятувальники дістали з-під завалів кішку цілою і неушкодженою (відео)

​Кішка на кличку Джойя пережила сильний стрес, як і її господиня, яка залишилася живою.

Кішка практично не постраждала. Скріншот.

В італійському місті Аматріче, який сильно постраждав в результаті землетрусу, з-під завалів будинку дістали кішку на кличку Джойя (Радість). Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Тварина провела під завалами п'ять днів. Її господиня попросила рятувальників знайти Джойю, але спочатку пошуки не дали результатів.

Кішку помітили, коли розбір завалів вже закінчився і почали працювати бульдозери. Ветеринари сказали, що кішка здорова, але сильно зневоднена і пережила стрес.

Нагадаємо, вночі 24 серпня в центральній частині країни стався землетрус магнітудою 6,2. Епіцентр розташовувався в 113 кілометрах на північний схід від Риму і в 48 кілометрах на північ від міста Л'Аквіла і залягав на глибині 10 кілометрів. Найбільше постраждали міста Аккумолі, Аркуата-дель-Тронто і Аматріче. Мер Аматріче повідомив, що місто наполовину зруйноване.

Вранці 26 серпня в центрі Італії були зафіксували нові підземні поштовхи магнітудою 4,8 бала.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...