Земля для мами: У родині Савченків скандал через ділянку в елітному куточку Києва (відео)

Марія Савченко впевнена, що землю вона заслужила, хоча дочки й умовляли її не брати.

Марія Савченко. Фото: скрін відео

Журналісти побували на виділеній київською владою для мами народного депутата Надії Савченко ділянці в Голосіївському районі столиці. Відеосюжет про скандальну ділянку опублікований на YouTube каналу ТСН, повідомляють Патріоти України.

"Матері Надії Савченко держава надала землю на болоті. Колись це місце називалося село Чапаївка. Тепер це елітна околиця Києва. Повідомлення про виділення землі Марії Савченко - викликало обурення в соцмережах. Мовляв, Надія відмовлялася від АТОшних пільг.

А тут її мати отримала землю раніше за інших. Марія впевнена, що землю вона заслужила, хоча дочки і умовляли її не брати", - йдеться в анотації до відео.

"Ми пишаємося, це щось виняткове": Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують триріччя

неділя, 5 травень 2024, 7:59

Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують 4 травня свій третій день народження. Вони насолоджуються цією подією вдома в Малі з батьками та шестирічною сестрою Судою. Про це пише Книга рекордів Гіннеса. Усі дев'ятеро дітей здорові та досягаю...

Нові правила: Хворих на діабет і ВІЛ можуть визнати придатними до служби й мобілізувати, - Міноборони

неділя, 5 травень 2024, 7:48

Придатними до служби в армії можуть визнавати навіть тих, хто страждає на серйозні захворювання, але зберігає достатню функціональність. Це стосується, зокрема людей із діабетом та ВІЛ, розповіла в ефірі телемарафону директорка департаменту охорони здо...