Нам не сказали: Сестра і мама Надії Савченко не знають, в який аеропорт їхати

Родина льотчиці ще тільки очікує, коли їм повідомлять, куди їхати.

Марія та Віра Савченко. Фото: nv.ua.

Сестра і мама Надії Савченко не знають, в який аеропорт України вона прилетить. Наразі чекають заяви з Адміністрації Президента. Новину передають Патріоти України.

"Друзі і рідні люди, ми з мамою як і ви - чекаємо. Чекає так багато світлих людей, а коли ТАК очікують і вірять то повертаються наші бійці навіть і з "того світ", не те що з РФ :) .. В аеропорт ще не їхали. Просто не знаємо в який їхати... Мама ж не на борту літака. Чекаємо заяв з АП", - написала Віра Савченко на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Разом з Марією та Вірою Савченко знаходяться народні депутати Альона Шкрум та Олексій Рябчин, які часто літали з ними до Росії на судові засідання до Надії Савченко. "Чекаємо. Хвилюємося. Мама переживає, що не встигла доварити борщ... Дай Бог..!", - написала у власному Твітері народний депутат від ВО "Батьківщина" Альона Шкрум.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...