"Земля скловатою": Терорист "ДНР" на смерть отруївся алкоголем на Новий рік

Керівництво військової частини, де служив бойовик, не пропустило "швидку".

Ілюстрація: proxy12.online.ua

У рядах терористів "Донецької народної республіки" ("ДНР") помер ще один найманець через отруєння алкоголем в новорічну ніч. Про це на своїй сторінці у Facebook написав блогер Олексій Чібісов, повідомляють Патріоти України.

"У "больнічькє" до Гіві та Моторолі через отруєння метилом відправився ще один боєць. У міській клінічній лікарні №6 з гострою нирковою недостатністю крякнув якийсь 54-річний терорист на прізвище Карасьов. Бухав він у новорічну ніч разом із "Семеном" (справжнє прізвище - Новосільцев) і "Мустангом" (Бурсук)", - написав він.

"Служили в бригаді терористів "Схід" - вч 08818. Дислоковано підрозділ на ДКЗХВ. До речі, на базі у страшних муках помер ще не один бойовик, але це сталося вже після того, як перших, хто отруїлися, відправили в лікарню. Зрозумівши, що отримають по шапці від командування, керівництво військової частини вирішило не пропускати "швидкі", - додав Чібісов.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...