"Земля скловатою": Терорист "ДНР" на смерть отруївся алкоголем на Новий рік

Керівництво військової частини, де служив бойовик, не пропустило "швидку".

Ілюстрація: proxy12.online.ua

У рядах терористів "Донецької народної республіки" ("ДНР") помер ще один найманець через отруєння алкоголем в новорічну ніч. Про це на своїй сторінці у Facebook написав блогер Олексій Чібісов, повідомляють Патріоти України.

"У "больнічькє" до Гіві та Моторолі через отруєння метилом відправився ще один боєць. У міській клінічній лікарні №6 з гострою нирковою недостатністю крякнув якийсь 54-річний терорист на прізвище Карасьов. Бухав він у новорічну ніч разом із "Семеном" (справжнє прізвище - Новосільцев) і "Мустангом" (Бурсук)", - написав він.

"Служили в бригаді терористів "Схід" - вч 08818. Дислоковано підрозділ на ДКЗХВ. До речі, на базі у страшних муках помер ще не один бойовик, але це сталося вже після того, як перших, хто отруїлися, відправили в лікарню. Зрозумівши, що отримають по шапці від командування, керівництво військової частини вирішило не пропускати "швидкі", - додав Чібісов.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...