Жадібні скрепи: У Росії голодний натовп розхапав святковий торт, призначений для дітей-сиріт (відео)

Через зсув часу в програмі святкових заходів ласощами почали пригощати за півгодини до початку, чим звели організацію свята нанівець.

Скрін відео

У російському Якутську натовп з'їв торт, який призначався для дітей-сиріт. 280-кілограмовий кондитерський виріб, який спекли кондитери Якутського хлібокомбінату до Дня російського прапора, змогли спробувати тільки ті, хто прийшов на захід заздалегідь. Про це пише YakutiaMedia, передають Патріоти України.

Роздача святкових ласощів почалася за півгодини до призначеного часу. Як виявилося, час проведення заходів, присвячених Дню російського прапора в Якутську, зсунули. День російського прапора в Якутську почали відзначати мітингом на площі Леніна о 12:00, після чого о 12:40 у програмі значився велопробіг за участю членів місцевого уряду, які повинні були приїхати на Комсомольську площу в 13:00, де в 13:10 дітей і гостей чекав святковий торт.

Однак велопробіг стартував раніше, в результаті чиновники з Будинку уряду прибули до фінішу раніше призначеного часу, тому роздача тортиків почалася за півгодини до призначеного часу. Спочатку планувалося, що тортики у вигляді російського прапора будуть роздавати дітям-сиротам, а також дітям з малозабезпечених і багатодітних сімей.

Але вийшло так, що діти, які приїхали в призначений час, побачили лише порожні столи, з яких вже прибирали скатертини. "Нас сьогодні привезли на Комсомольську площу і сказали, що будуть пригощати тортиками у честь свята. Незважаючи на те, що ми приїхали за 20 хвилин до початку заходу, вони вже закінчилися", — поділилися хлопці з дитячого будинку "Берегиня".

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...