Жахлива ДТП: На Донеччині п'яний водій збив 75-річного чоловіка і врізався в дім

Чоловік госпіталізований, дві жінки і двоє дітей дивом не постраждали.

Фото: ФБ

У селищі Катерінівка на Донеччині автомобіль збив пішохода та врізався у дім, повідомляють Патріоти України з посиланням на поліцію Донеччини.

Так, 34-річний водій автомобіля "ВАЗ-2105", знаходячись у стані сп'яніння, на закругленні дороги не впорався з керуванням.

Він скоїв наїзд на 75-річного пішохода, який рухався в попутному напрямку, збив електроопору, проїхав 130 метрів, розбив паркан та врізався у приватну будівлю.

"Пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу. Водій та четверо пасажирів авто – дві жінки та дві неповнолітні дитини не постраждали", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на одному з перехресть у Скадовську ввечері 19 серпня потрапили у ДТП автомобілі патрульної поліції з Дніпра та швидкої допомоги.

Ключовий здвиг еволюції: Науковці встановили історичний час, коли пращури сучасної людини навчилися розмовляти

четвер, 28 березень 2024, 9:05

Нове дослідження встановило ймовірний час у доісторичному періоді, коли пращури людей вперше почали говорити. Це відбулося приблизно 1,6 мільйона років тому – десь у східній чи південній Африці, пише The Independent. Зазначені висновки засновані на ана...

В Україні пенсії перерахують за кілька днів: Кому підвищать на 520 грн

четвер, 28 березень 2024, 8:25

В Україні підвищать частину пенсій з 1 квітня. Максимальний розмір надбавки становитиме 520 грн. Йдеться про пенсіонерів у віці 65 років зі стажем не менш ніж 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.Про це йдеться в публікації видання "На пенсії",...