Жахлива смерть: Поліція на Прикарпатті знайшла тіло розшукуваного юнака на смітнику (фото, 18+)

Правоохоронці розшукали та затримали підозрюваного у вбивстві, йому оголошено підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Знайдена жертва. Фото:https://if.npu.gov.ua/uk/

Днями мешканка села Пнів Надвірнянщини повідомила правоохоронців, що її брат кілька днів тому пішов з дому і не повернувся. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції Івано-Франківської області, передають Патріоти України.

Як з'ясувалося, 9 березня, близько 17:00, у домі раніше судимого 30-річного жителя села Пнів компанія молодиків розпивала алкогольні напої. Під час застілля між загиблим та раніше судимим гостем, 32-річним місцевим мешканцем виникла суперечка. Останній дерев'яною палицею вдарив кілька разів юнака по голові та тілу. Внаслідок отриманих травм хлопець помер. Після цього зловмисник з товаришем змайстрували дерев'яні ноші та винесли тіло загиблого на сміттєзвалище.

11 березня правоохоронці знайшли тіло хлопця на місцевому сміттєзвалищі. На ньому були явні ознаки насильницької смерті.

На даний час правоохоронці розшукали та затримали підозрюваного у вбивстві, йому оголошено підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...