Жахлива смерть: У Києві ремонтника розчавило тролейбусом, який випадково просів (фото, відео 12+)

Трагедія трапилася на проспекті Соборності в напрямку Ленінградської площі на зупинці громадського транспорту.
На місці трагедії у Києві. Фото: Вартові Еспресо.

У Києві на зупинці громадського транспорту під колесами тролейбуса загинув працівник ремонтної бригади, передають Патріоти України.

Трагедія трапилася у Києві на проспекті Соборності в напрямку Ленінградської площі на зупинці громадського транспорту. Як стало відомо журналістам, один з працівників ремонтної бригади перебував під тролейбусом. Та великогабаритна машина просіла, розчавивши хлопця.

На місце прибула швидка допомога, медики констатували миттєву смерть чоловіка. На місці працюють слідчі, які і встановлять основну причину смертельного інциденту.

Джерело: Еспресо.ТV

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...