Жахлива трагедія в небі над Миколаєвом: У ветеранів АТО не розкрилися парашути

Загинули 2 військовослужбовці 79-ї окремої аеромобільної бригади, які брали участь у великій кількості операцій на Донбасі і зробили безліч стрибків з парашутом.

Страшна трагедія забрала життя двох українських військових. Фото: turistplanet.ru.

Страшна подія сталася сьогодні в небі над Миколаєвом. Під час стрибків з висоти 3000 метрів у ветеранів АТО не розкрилися парашути. Раніше досвідчені українські офіцери багато разів відпрацьовували стрибки, а сьогодні, 9 вересня, їх життя обірвалися під час десантування з вертольота. Про це повідомляє "Преступности.НЕТ", передають Патріоти України.

Сьогодні на Тернівському полігоні, який розташований біля Миколаєва, загинули двоє українських офіцерів. За попередніми даними, трагічний інцидент стався близько 13:00.

Згідно з інформацією, загинули військовослужбовці 79-ї окремої аеромобільної бригади, що пройшли АТО. Вони відпрацьовували стрибки з вертольота на висоті 3000 метрів. Під час десантування у військових не спрацювали спортивні парашути типу "крило". Смерть десантників наступила миттєво.

Відзначається, що загиблі офіцери брали участь у великій кількості операцій на Донбасі і зробили безліч стрибків з парашутом.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...