Жахливе вбивство сталося у Києві

Поліція займається пошуком злочинців.

Вбивство. Фото: www.obzor24.in.ua

У Києві в одній із квартир будинку у житловому масиві Троєщина поліція виявила тіло молодого чоловіка з численними ножовими пораненнями. Про це "Обозревателю" повідомили джерела в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Вбивство сталося у понеділок, 2 січня. Як стало відомо, загиблий – 30-річний господар квартири.

Обставини НП з'ясовуються. Про те, чи була квартира, де сталося вбивство, пограбована, не уточнюється. Поліція займається пошуком злочинців.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...